Gegevens overzetten

Wil je spelers of wedstrijden naar een ander toestel verplaatsen? Gebruik dan de import/export functionaliteit van de app. Je kunt gegevens exporteren, deze bijv. via WhatsApp versturen en dan op het andere toestel weer importeren.

Exporteren van gegevens

Klik in het hoofdmenu op ‘Importeren of exporteren’. Er zal een scherm openen waarbij je kunt kiezen voor ‘Exporteren’, volg de instructies en uiteindelijk klik je op de knop ‘Exporteren’. De Export zal worden aangemaakt en dan kun je via de knop ‘Delen’ de gegevens met een ander toestel delen.

 

Importeren van gegevens

Zodra je de gegevens met iemand anders hebt gedeeld, dan kun je de gegevens op een ander toestel importeren door via het hoofdmenu weer op ‘Importeren of exporteren’ te klikken en dan kies je voor Importeren. Je kunt nu het bestand dat je hebt verstuurd opzoeken op je telefoon en deze gegevens kun je dan importeren. Er zijn er verschillende manieren om dit bestand op het toestel op te zoeken (dit is afhankelijk van je besturingssysteem). Deze handleiding geeft hier geen informatie over, omdat dit buiten de context van deze handleiding valt. Als het niet lukt om de gegevens importeren, dan kun je via internet opzoeken hoe je gedownloade bestanden kunt vinden op jouw toestel.