Het live scorebord

Met Handbalmeister is het mogelijk om iedereen de wedstrijd die je speelt te laten volgen, zelfs als ze er zelf niet bij (kunnen) zijn. Deze functie heet het live scorebord. Je kunt op ieder moment dat je wilt het live scorebord starten en als je een live scorebord hebt gestart, dan kun je de link naar het live scorebord delen met bijv. WhatsApp of Instagram en om het live scorebord te zien heb je alleen een internetbrowser nodig (je hoeft hiervoor de Handbalmeister app niet te installeren)!

icon-one

Het aanmaken van de link

live-scoreboard-1
more-actions-9

Je kunt het live scorebord op ieder gewenst moment starten, maar het is verstandig dit te doen voordat de wedstrijd is begonnen. Als je de link deelt terwijl de wedstrijd nog niet is begonnen, dan toont het live scorebord een aftelklok tot het moment dat de wedstrijd gespeeld zal worden. Zodra de link is aangemaakt vraagt de app of je deze wilt delen. Je kunt dit later nog op ieder gewenst moment doen door opnieuw op de drie puntjes in het hoofdmenu te klikken en dan te kiezen voor ‘Live scorebord link delen’.

TIP: zorg ervoor dat tijdens het aanmaken van de wedstrijd de juiste datum en tijd zijn ingevuld, anders zal de aftelklok niet de correcte tijd aangeven. Zie handleiding nieuwe wedstrijd.

icon-two

De gedeelde link openen

Voor de wedstrijd

live-scoreboard-2

Tijdlijn

live-scoreboard-3

Statistieken

live-scoreboard-4

Als je het live scorebord opent en de wedstrijd is nog niet gestart, dan zie je een aftelklok. Zodra deze op nul staat, blijft deze op hierop staan totdat je de wedstrijd hebt gestart. Het live scorebord wordt automatisch (en direct) bijgewerkt zodra er iets in de wedstrijd gebeurt.

Als de wedstrijd is gestart, dan kan de gebruiker van het live scorebord kiezen tussen de tijdlijn en de statistieken pagina.

icon-three

Aantal kijkers

In de app

live-scoreboard-5

In de app kun je onder de tijdklok van het scorebord zien hoeveel kijkers er op dit moment zijn en hoeveel er maximaal tegelijk hebben gekeken. Naast het oogje staat het aantal huidige kijkers en daarnaast staat tussen haakjes hoeveel mensen er maximaal tegelijkertijd hebben gekeken.

In de browser

live-scoreboard-6

In de browser kun je ook zien hoeveel kijkers er op dit moment zijn en hoeveel er maximaal tegelijk hebben gekeken. Naast het oogje staat het aantal huidige kijkers en daarnaast staat tussen haakjes hoeveel mensen er maximaal tegelijkertijd hebben gekeken.