De lijst met actieve spelers

De lijst met actieve spelers bevat de spelers die op dat moment in het veld staan. Als je wissels hebt uitgeschakeld of minder dan 7 veldspelers hebt, dan beheer je de wedstrijd met deze lijst (eventueel samen met de lijst voor wisselspelers). De lijst toont meer informatie dan het handbalveld. Je kunt deze lijst dan ook in combinatie met het handbalveld gebruiken! Wil je meer weten over het wisselen van spelers? Lees dan de handleiding over het wisselen van spelers hier!

Spelerprestaties

Bij zowel de lijst met spelers als wissels kun je verschillende elementen zien. Je ziet altijd de portretfoto (of initialen als je geen foto hebt gekoppeld). Je ziet ook altijd een cirkel om de portretfoto. Deze cirkel geeft de prestatie-index van de speler aan. Hoe voller de cirkel, hoe beter de speler presteert. Deze cirkel wordt real-time bijgewerkt en wordt door verschillende factoren beïnvloed. Als een speler zowel veldspeler als doelverdediger is, dan krijgt de speler twee (dunnere) prestatie cirkels.

Onder de naam van de speler staan indicatieve iconen:

Aantal doelpunten door speler
Aantal reddingen door speler (als doelverdediger)
Aantal keren gewisseld
Aantal 2 minuten tijdstraffen

 

Sorteren van spelers

Je kunt de spelers sorteren door op het icoon met de drie streepjes te klikken. Je kunt wisselen tussen oplopend en aflopend door op de pijl naast de drie streepjes te klikken.

Rechts van de speler staat in principe altijd de huidige speeltijd (of wisseltijd bij wisselspelers), tenzij gekozen wordt voor ‘totale speeltijd’ of ‘totale wisseltijd’.